Zúg a füle? Ennek nem kell így lennie!

Fülzúgás kezelése Svájcból

Hallásszaküzleteink

 • Hallásszaküzlet
  1074 Budapest
  Huszár u. 8.
  Tel.: +36 (1) 342-0192
  részletek


 • Hallásszaküzlet
  1035 Budapest
  Vörösvári út 35.
  Tel.: +36 (1) 242-2958
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  9200 Mosonmagyaróvár
  Városkapu tér 5.
  Tel.: +36 (96) 211-838
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  8360 Keszthely
  Bercsényi M. u. 65.
  Tel.: +36 (83) 311-091
  részletek

További termékeink


alvást elősegítő cd fülzúgásra   


Elalvást segítő CD
információmeditációs CD fülzúgásra 


Meditációs CD
információzenélő párna


Zenélő párna
információ


natur masker


Natur masker
információ

A Lágylézer kezelések

Lehetőségek, melyek több eljárást tesznek lehetővéA svájci Adisma cég termékei több lehetőséget nyújtanak használóik számára - többféle eszköz és kezelés kombinálásával.fülzúgás kezelése TinniTool

A Medic & Beauty Lézer eszköz (a jótékony 650nm 5mW lézerfény segítségével) által kibocsátott fény a bőr sejtjei közé hatolva fejti ki sejtregeneráló - gyógyító hatását.

Ezt a fényt - mint fényterápiát - meghatározott, különböző besugárzási pontokon és időtartamok alatt kell alkalmazni.

Az eszköz működéséből adódik (kizárólag enyhe lézerfényt bocsát ki), hogy a kezelések teljesen fájdalommentesek és nem igényelnek külön szakmai ismereteket a használójától.

A kezelések nem megfelelő alkalmazása, illetve a túlzásba vitt kezelések sem okozhatnak semmiféle károsodást vagy fájdalmat - veszélytelenek. Egy ilyen "túladagolásnál" az egyetlen következmény az, hogy az optimális kezelési időn felül már hatástalan az eszköz a kezelt területen (kizárólag aznapra).A kezeléseket 1-2 napi rendszerességgel (a kezelni kívánt tünetektől függően), 10-20-30 perc időtartammal kell végezni - akár otthon, munkahelyen vagy akár utazás közben. Mindegyik termékünk használata előtt gondosan olvassa el annak használati utasítását és kövesse az abban leírtakat, konzultáljon kezelőorvosával.
A termék által nyújtott főbb felhasználási lehetőségek: • Önmagában a MedicLaser eszközzel kezelhető több belső fül betegség, mint például részleges süketség, fülnyomás, morbus Ménière (szédülés), akut hallásvesztés és a hallástorzulás is. Ezekről bővebben a MedicLaser menüpontban olvashat.
 • A MedicLaser eszköz különböző bőr - kozmetikai hibák kezelésére is alkalmas. Erről a BeautyLaser pontban olvashat.
 • A fülzúgás kezelésére a MedicLaser és a TinniTool együttes alkalmazása szükséges. A TinniTool eszköz a kibocsátott fényt a kezelendő felületre (a fül belsejébe) juttatja. Erről a TinniTool menüpontban olvashat.

egyéb problémák kezelése
Biztos, hogy hatásos?


fülzúgás ellen TinniTool


A svájci gyártó külföldi egyetemekkel közösen végzett kutatási eredményeiről magyar nyelven ide kattintva tud tájékozódni. Amennyiben eredeti nyelven szeretne további kutatási eredményekről olvasni, kattintson ide.

Cégünk 2005. óta forgalmazza a TinniTool gyógylézert, melyről a vásárlói visszajelzések alapján elmondhatjuk, hogy a legtöbb fülzúgástól szenvedő ügyfélnek segített.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a döntést az Ön számára, felajánljuk bérleti konstrukciónkat, melynek keretében kockázat nélkül, három hónapra bérbe veheti az eszközt, és amennyiben pozitív hatást tapasztal, a maradék összeg kifizetésével megvásárolhatja azt.

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy a bérleti konstrukciót választó ügyfeleink a bérleti időszak lejárta után 99%-ban megvásárolták a TinniTool gyógylézert, tehát a kezelés hatásos volt.
Kérjük, amennyiben érdeklődik a bérleti lehetőség iránt,
hívja az alábbi telefonszámot:
06 (1) 280-3044

Partnereink

svájci Bernafon hallókészülékek


hallás webáruház


Amplivox audiometriai mérőműszerek


Puma hallásvizsgáló kabinok


füldoki