Fülzúgás kezelése Svájcból

Zúg a füle? Ennek nem kell így lennie!

Hallásszaküzleteink

 • Hallásszaküzlet
  1074 Budapest
  Huszár u. 8.
  Tel.: +36 (1) 342-0192
  részletek


 • Hallásszaküzlet
  1035 Budapest
  Vörösvári út 35.
  Tel.: +36 (1) 242-2958
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  1134 Budapest
  Váci út 37.
  Tel.: +36 (20) 233-6781
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  9200 Mosonmagyaróvár
  Városkapu tér 5.
  Tel.: +36 (96) 211-838
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  8360 Keszthely
  Bercsényi M. u. 65.
  Tel.: +36 (83) 311-091
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  2890 Tata
  Hősök tere 2.
  Tel.: +36 (20) 363-5303
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  2151 Fót
  Szent Benedek park 15.
  Tel.: +36 (20) 491-4604
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  2097 Pilisborosjenő
  Fő u. 18.
  Tel.: +36 (20) 491-4604
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  8660 Tab
  Kossuth L. u. 65.
  Tel.: +36 (20) 328-2298
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  6087 Dunavecse
  Vasút u. 8.
  Tel.: +36 (78) 437-037
  részletek

További termékeink


alvást elősegítő cd fülzúgásra   


Elalvást segítő CD
információmeditációs CD fülzúgásra 


Meditációs CD
információzenélő párna


Zenélő párna
információ

Egyéb tudnivalók fülzúgás elleni eszközök vásárlása esetén
Az általános üzleti feltételekÉrvényességi terület

Ezen általános üzleti feltételek a Yarus Trade Kft. és az ügyfelei között létrejövő mindennemű üzleti kapcsolat esetén érvényesek.


Kölcsönbérlet/próbavásárlás csak a TinniTool esetében

1) Önnek lehetősége nyílik termékeinket 3 hónapon át bérleti díj ellenében megismerni és tesztelni.  

2) A 3 hónap lejárta után el kell döntenie, hogy a rendszert megvásárolja vagy visszaszolgáltatja. A készülék megvásárlása esetén (a bérleti díj lejárta után) beszámítjuk Önnek a vételárba a bérlési díjat. Önnek már csak a maradék összeget kell kiegyenlítenie.

3) Amennyiben túllépi a bérleti időt, hallgatólagos beleegyezését adja a termék megvásárlásába. Ebben az esetben megkapja a maradék összeget tartalmazó számlát. Ezt az összeget kötelező 10 napon belül kifizetnie.

4) Amennyiben a terméket visszaadja, a 3 hónap lejárta előtt hiánytalanul vissza kell küldenie (feladáskor a postai pecsét a mérvadó). Ha a teljes készülék és a tartó sértetlen (a csomagolás állapotától eltekintünk), további költségek nem terhelik. A termék vagy a tok károsodása esetén a Yarus Trade Kft. fenntartja a jogot a teljes vételár ill. a vételár egy részének követelésére.


A szerződés létrejötte

1) A Yarus Trade Kft. fenntartja a jogot a megrendelés értékének megfelelő előrefizetés kérésére. A megrendelést a fizetés beérkezése után dolgozzák fel.

2) Csak a háztartásban szokásos mennyiségben lehet árut vásárolni.

3) Ha a vevő a megrendelést e-mailben ill. telefonon keresztül juttatja el a Yarus Trade Kft.-hez, az ajánlatot a (Ptk.) 145.§-ának értelmében adja. A vevő a címzett visszaigazolását a megrendelésről e-mailben ill. közvetlenül telefonon kapja meg. A lágylézer-rendszer adataiban előforduló lehetséges hibákra a Yarus Trade Kft. a weboldalán külön tájékoztat és egy megfelelő ellenajánlattal áll elő.

4) Akkor jön létre a szerződés a Yarus Trade Kft.-vel, ha a Yarus Trade Kft. ezt az ajánlatot elfogadja. Az elfogadás a megrendelt áru rendelkezésre állásának fenntartásával jön létre.


Szállítás, csomagolási költségek

1) A Yarus Trade Kft. a megrendelt árut a vevő által megadott címre a fizetés beérkezése után azonnal leszállítja.

2) A szállítás az egyes esetekben kiszabott szállítási költségen történik. A szállítás minden kockázata és veszélye a vevőre száll át, amennyiben a Yarus Trade Kft. az árut a megbízott logisztikai partnerének átadja.

3) Bérmentesítés nélkül küldött árut a Yarus Trade Kft. nem vesz át. Esetleges visszaküldés esetén a küldeményt biztosítani kell. A nem biztosított küldeményben bekövetkező esetleges károkért a küldő/vevő felel.


Tulajdonjog fenntartása

A megrendelővel szemben fennálló valamennyi követelés teljes kiegyenlítéséig a szállított áru a Yarus Trade Kft. tulajdona marad.


Esedékesség és fizetés

1) A Yarus Trade Kft. csak a megrendelés keretei között megadott fizetési módozatokat fogadja el.

2) A vételár és/vagy a szállítás költségei a szerződéskötéssel válnak esedékessé.

3) Amennyiben a vevő késedelembe esik, a Yarus Trade Kft.-nek jogában áll késedelmi kamatot felszámolni, a mindenkori késedelmi kamatláb kétszeresét. A Yarus Trade Kft.-nek továbbra is joga van nagyobb kárigény érvényre juttatására.

4) A vevő csak akkor jogosult ennek elengedésére, amennyiben az ellenigényeit jogilag megerősítették.


Visszavonás

1) Eredményes visszavonás esetén a vevő köteles, az átvett árut visszajuttatni. Amennyiben a vevő az átvett árut sem teljesen, sem részben, vagy csak rossz állapotban tudja visszajuttatni, a vevőnek a keletkezett értékcsökkenést meg kell térítenie. Ha a vevő a vételárat már kifizette, a Yarus Trade Kft. jogosult a visszafizetendő összegből az értékcsökkenést levonni. Egyes esetekben az értékcsökkenés megfelel a kifizetett vételárnak.

2) Az áru visszaküldésének költségei a vevőt terhelik, kivéve, ha a leszállított áru vagy szolgáltatás nem felel meg a megrendeltnek.

3) Eredményes visszavonás esetén a Yarus Trade Kft. a már kifizetett vételárat visszatéríti a vevőnek. A Yarus Trade Kft. a 2. bekezdés szerint kifizetett visszaküldési költségeket levonja. Az áru teljes visszaküldéséig a Yarus Trade Kft. él a visszatartási jogával.

4) A visszavonás joga ki van zárva a szerződéseknél

5) Továbbá a hangfelvételek vagy szoftverek esetében, amennyiben a szállított adathordozót a vevő feltörte; egyebekben a BGB (Ptk.) 312.§ d) bekezdésének 4. pontja van érvényben.

6) A visszavonás és visszaadás kizárása esetén (a Ptk. 312.§ d) bekezdésének 4. pontja és az általános üzleti feltételeink szerint) a megrendelőnek kell viselnie a hozzánk visszaküldött árunál a hozzá történő újbóli szállítás költségeit.


Hiányosságok

1) A Yarus Trade Kft. azokért a hiányosságokért, melyek az áru átadásakor fennálltak, 12 hónapos jótállási határidő alatt a következő szabályok szerint vállal garanciát.

2) A vevő az esetlegesen fennálló hiányosságokat haladéktalanul köteles írásban (e-mailben, faxon, levélben) közölni a Yarus Trade Kft.-vel. Ha hiányosság áll fenn, a Yarus Trade Kft. a vevő kívánsága szerint orvosolja azt: vagy kijavítja a hibát, vagy pótszállítást eszközöl.

3) Ha a hiány megszüntetése vagy a pótszállítás törvényes keretek között nem teljesül, a Yarus Trade Kft. nem tudja vagy nem akarja teljesíteni azt, vagy határozatlan ideig halogatja annak teljesítését, a vevőnek joga van a szerződéstől visszalépni, vagy az ár mérséklését, vagy a vételár visszaadását követelni.


Adatvédelem

Személyes adatok gyűjtése, feldolgozása és felhasználása. A Yarus Trade Kft. köteles a boltjaikban vásárló magánszemélyek adatait védeni és bizalmasan kezelni. Alapul a mindenkor érvényben lévő törvényi rendelkezések szolgálnak: adatvédelmi törvény és a telekommunikációs törvények. A vevők által megadott adatokat első sorban a szerződés lebonyolításához gyűjtik, dolgozzák fel és hasznosítják. A részletek az adatvédelmi információkban találhatóak. Amennyiben a Yarus Trade Kft. az adatokat reklám, piac- és közvélemény-kutatási célokra használja fel, a Yarus Trade Kft. vevőinek jogában áll az adatok mindennemű felhasználását visszavonni.


Webáruházunk Általános szerződési és felhasználási feltételeit itt olvashatja el.

Partnereink

svájci Bernafon hallókészülékek


hallás webáruház


Amplivox audiometriai mérőműszerek


Puma hallásvizsgáló kabinok


füldoki


romet