Fülzúgás kezelése Svájcból

Zúg a füle? Ennek nem kell így lennie!

Hallásszaküzleteink

 • Hallásszaküzlet
  1074 Budapest
  Huszár u. 8.
  Tel.: +36 (1) 342-0192
  részletek


 • Hallásszaküzlet
  1035 Budapest
  Vörösvári út 35.
  Tel.: +36 (1) 242-2958
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  1134 Budapest
  Váci út 37.
  Tel.: +36 (20) 233-6781
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  9200 Mosonmagyaróvár
  Városkapu tér 5.
  Tel.: +36 (96) 211-838
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  8360 Keszthely
  Bercsényi M. u. 65.
  Tel.: +36 (83) 311-091
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  2890 Tata
  Hősök tere 2.
  Tel.: +36 (20) 363-5303
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  2151 Fót
  Szent Benedek park 15.
  Tel.: +36 (20) 491-4604
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  2097 Pilisborosjenő
  Fő u. 18.
  Tel.: +36 (20) 491-4604
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  8660 Tab
  Kossuth L. u. 65.
  Tel.: +36 (20) 328-2298
  részletek

 • Hallásszaküzlet
  6087 Dunavecse
  Vasút u. 8.
  Tel.: +36 (78) 437-037
  részletek

További termékeink


alvást elősegítő cd fülzúgásra   


Elalvást segítő CD
információmeditációs CD fülzúgásra 


Meditációs CD
információzenélő párna


Zenélő párna
információ

Gyakran előforduló kérdések

Néhány kérdés és válasz a termékekről, kezelésekről


Ha csak az egyik oldalon hallok fülzúgást, attól mindkét fület kell kezelni?
Nem. Csak az érintett fület kell kezelni.


Mi történik, ha túlságosan hosszan vagy túlságosan gyakran folyik a kezelés?
A túladagolás nem lehetséges, mert a test csak annyi energiát fogad be, amennyi számára szükséges. A felesleges energia tehát visszaverődik. Azaz, ha a kezelési idő 20 perc helyett pl. 60 perc, a 40 percnyi kezelés értéktelen (hatástalan). Ha növelni kívánja a kezelési időt, nem a kezelés hosszát (20 perc helyett 60 perc), hanem annak gyakoriságát (napi 1 alkalom helyett 2 alkalom, például egyszer reggel és egyszer este) kell megnövelni.


Mindig a nap ugyanazon szakában érdemes a kezelést elvégezni?
Javasolt a nap megközelítőleg ugyanazon szakát a kezelésre szánni. Mindazonáltal a kezelési időszak mindennemű gond nélkül legfeljebb 2-3 órával eltérhet. A napi kezelési idő így megfelel annak az energiamennyiségnek, amit a test be tud fogadni, illetve a következő 24 órában felhasznál.


A 20 perces kezelést követően erősebben hallom a fülzúgást. Ez mire utal?
Mindenki másképpen reagál a kezelésre. Egyeseknél a javulás lassú, ám folyamatos. Mások esetében az első héten inkább pillanatnyi romlás tapasztalható. Jó jelnek tekinthető, hogy ha a kezelés során pillanatnyi romlás merülne fel. Ez arra utal, hogy a kezelés működik. Erre az esetre azt javasoljuk, hogy a fül kezelése reggel történjen. Ekkor ugyanis az átmenetileg erősebb fülzúgást kevésbé érzékeli, mint pl. éjszaka, alvásidőben.


Mennyit kell fizetnem, ha előbb bérelem az eszközt, majd meg is kívánom vásárolni?
Vásárlás esetén elszámoljuk a bérletért fizetett összegeket. Tehát csak a már megfizetett bérleti díjak és a Medic Lézer + TinniTool ára közötti különbözetet kell megfizetnie.


Azt hallottam, hogy az Adisma Medic Lézer nem csak a belső fül rendellenességeinek a kezelésére alkalmas, hanem használható herpesz, ráncok, akne, forradások kezelésére, illetve lézeres akupunktúraként is. Használható-e az eszköz mindezekre vagy ezek valamelyikére?
A TinniTool-lal egybeépített gyógyászati lézert tinnitus és hasonló belsőfül-rendellenességek kezelésére fejlesztették ki, hatékony a tinnitusra visszavezethető, részleges süketség, a fülnyomás, a szédülés, az akut hallásvesztés és a hallástorzulás kezelésében. Ha leveszi a készülékről a TinniTool-t, majd a lézer felső részét az Adisma Medic Lézerre helyezi, a lézert más tünetek kezelésére is alkalmazhatja. A lágylézeres terápiák vonatkozásában a mellékelt használati utasítás az összes lehetséges alkalmazási módot ismerteti.


Milyen hőmérsékleten tárolható és használható az Adisma Medic Lézer és a TinniTool készülék?
A készülékek -5 C és +60 C közötti hőmérsékleten tárolhatóak és használhatóak. A készülékeket ne tegye ki ennél magasabb vagy alacsonyabb hőmérsékletnek.


Miért van az, hogy ha a kezelést este végzem, nehezebben alszom el?
Ez jó jel, azt jelenti, hogy jól reagál a kezelésre. A test ugyanis intenzív gyógyulási folyamaton megy át. A hatás olyan irányban is aktiválhatja a testet, hogy az érzékenyebb egyének nehezebben alszanak el. Ez esetben javasolt a fül kezelését reggel elvégezni. Az esti időszakban így az aktív gyógyulási folyamat mérséklődik, és nem zavarja az elalvást.


Lehet-e, esetleg ártalmas-e a fülzúgást a megadott időnél hosszabb ideig kezelni?
Az optimális idő napi 20 perc, lehetőleg a nap azonos szakában (pl. mindig reggel). Naponta legfeljebb kétszer kezelheti a fület. Ez esetben a két kezelés a nap két, egymástól távol eső időszakában történjen (pl. reggel és este). A test ennél több energiát nem képes befogadni. Az ennél hosszabb kezeléssel jobb eredmény nem érhető el. (Jóllehet a „túladagolás” sem lehetséges.)


A lézer bekapcsolásakor nincs lézerfény. Ez szabályos?
Nem. Kérjük ellenőrizze, helyesen helyezte-e be az elemeket (+ pólussal lefelé). Ezt követően jól csavarozza vissza a lézer felső részt, majd fordítsa el a gombot (lent) ON (BE) állásba.


Szükséges-e hallásvizsgálatot végeztetnem, ha alváshoz vagy meditációhoz CD-t szeretnék vásárolni?
Minden fülzúgás más, egyenként változó. Ezért az egyéni frekvencia értékeléséhez mindenképpen hallásvizsgálatot kell végeztetni. Így a hangterápia kifejezetten az Ön fülzúgás- frekvenciájához fog illeszkedni. Ingyenes hallásvizsgálat információért forduljon a www.yarus.hu weblapon lévő üzletek bármelyikébe.


Mennyit kell várnom a tényleges szállításra?
A szállítási határidő kb. 3 munkanap.


Szükség van-e a fülzúgás frekvencia adataira a lágylézer rendszer rendeléséhez?
Nem, a frekvenciaadatokra csak akkor van szükség, ha a terápiát kísérő CD-t (hangterápiás eszközt) kíván rendelni.


A kezelés során fájdalmat érzek a fülemben.
Ez közvetlenül nem kapcsolódik a lézeres kezeléshez. Lehet, hogy a TinniTool fülbe helyezendő része nyomja a fülét, esetleg a gumidugó hiányzik. Az is elképzelhető, hogy az adott időszakban több stresszhelyzetet élt át, vagy gyakran vezetett gépjárművet. Kérjük, a fület lehetőleg reggelente kezelje.


Hosszabb használati időszakot követően a MedicLézer fényereje láthatóan csökken. Ki kell cserélnem az elemeket?
Az elemek tartóssága átlagosan 30 óra használat, ami a napi rendes, 20 perces kezelési időtartam mellett 3 hónap használatnak felel meg. Mindazonáltal az elemek közötti minőségi különbség kifejezetten nagy lehet - a tartósság az elemek korától is függ. Az is előfordulhat, hogy a használat során a TinniTool© szennyeződik, ez akadályozza a fény kiáramlását. Ha a fentiek egyike sem áll fent és MedicLézer fénye gyengének tűnik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


Kérjük, amennyiben kérdése van, hívja az alábbi telefonszámot:
06 (1) 280-3044,
vagy írjon nekünk az info@tinnitool.hu e-mail címre.

Partnereink

svájci Bernafon hallókészülékek


hallás webáruház


Amplivox audiometriai mérőműszerek


Puma hallásvizsgáló kabinok


füldoki


romet